De EasyButter boterdispenser

Onze EasyButter is speciaal ontwikkeld voor hotels, restaurants en cateraars. Tijdens het ontbijtbuffet krijgen gasten met één druk op de knop, een portie smeerbare boter op hun bord. Doordat de boter niet aangeraakt hoeft te worden en niet apart verpakt is, is dit de meest hygiënische, maar ook duurzame manier om boter aan te bieden.

  • Hygiënisch

  • Strak, compact design

  • Uitneembaar magazijn

  • Vaatwasmachine bestendige onderdelen

  • Makkelijk in gebruik voor de gast

INNOVATION AWARD 2023

Na het behalen van de 1e plaats op het gebied van hygiëne in de ‘Kuche Best Product Award 2020′, de 3e plaats in de Catering Star Award 2020’ voor koeltechniek en de 1e plaats in de ‘Top Hotel Star Award 2021’, is de EasyButter nu ook genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2023. Een mooie bevestiging dat de EasyButter de meest hygiënische, duurzame en creatieve manier is om boter aan te bieden!

Hoe de EasyButter werkt

De Easybutter heeft een vulcapaciteit van 8 boterblokken van 250g. De boter in de Easybutter zit in een magazijn dat gekoeld wordt door een coldpack, dat makkelijk in en uit het apparaat gehaald kan worden. Met een volledig ingevroren coldpack (-18° C) met tot 5 graden gekoelde boter, is de EasyButter circa 5 uur inzetbaar bij een omgevingstemperatuur van 20 graden. De boter is op deze manier hygiënisch afgesloten en hoeft niet apart verpakt te worden.

Het compacte design past perfect op een buffettafel. Zo kunnen de gasten tijdens een ontbijtbuffet met één druk op de knop verse, smeerbare boter op hun bord krijgen. U kunt zelf de porties van 10g, 15g of 20g instellen.