Een decarbonizer voor de horeca kopen

Het is niet altijd even makkelijk om in een horecagelegenheid bestek en servies goed schoon te houden. Integendeel zelfs, want er kunnen behoorlijk vieze borden en glazen terug de keuken in komen. Ook het keukenmateriaal zelf is onderhevig aan vuil en vettigheid. Daarom vinden we het bij Hovatec belangrijk om u een optie te bieden waarbij het grondig reinigen een stuk eenvoudiger wordt. Hiervoor hebben wij een decarbonizer in ons assortiment voor u klaarstaan. Dit apparaat zorgt ervoor dat alles goed wordt ontvet. Dit gebeurt dan ook nog eens volautomatisch, zodat u en uw personeel zich bezig kunnen houden met andere zaken in de keuken.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

De perfecte decarbonizer voor de horeca

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Wilt u een decarbonizer kopen die helemaal is afgestemd op de wensen van uw bedrijf? Dan kunt u hiervoor bij ons een kijkje komen nemen. We hebben de Hovatank ontwikkeld, een apparaat dat niet alleen zorgt voor schoon bestek en servies, maar dat daarbij ook bespaart op de kosten. We hebben de machine namelijk dusdanig geperfectioneerd dat deze bespaart op water, zeep en energie, maar ook op de loonkosten. Onze machine wordt door een groot aantal horecagelegenheden gebruikt. Deze decarbonizer voor de horeca werkt zonder agressieve, dure schoonmaakmiddelen. Plaats het materiaal dat gereinigd moet worden in de machine en deze doet al het werk voor u.

Meer weten over onze decarbonizer voor de horeca?

We vertellen u graag meer over wat u allemaal van onze decarbonizer kunt verwachten. Neem daarom contact met ons op om hier meer over te weten te komen. We vertellen u graag in detail hoe onze machine werkt. Het is natuurlijk ook mogelijk om een keer bij ons langs te komen om onze Hovatank in actie te zien. Als u hierna de decarbonizer wilt kopen, dan maken wij graag een duidelijke, scherpe offerte voor u.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!