Eenvoudig een bbq rooster ontvetten

Maakt u in uw horecagelegenheid gebruik van bbq-roosters om eten te bereiden? Dan weet u zonder twijfel dat het schoonmaken hiervan niet altijd even aangenaam is. Vet en roet maken het lastig om het rooster goed schoon te maken. Hier gaat meestal een flinke poetsbeurt mee gepaard. Dan is het goed om eens te komen kijken bij Hovatec, een bedrijf dat hier een perfecte oplossing voor heeft. We hebben het dan over onze speciale machine, de Hovatank. Dit is een door ons zelf ontwikkeld apparaat dat een bbq rooster ontvetten een stuk eenvoudiger maak. Het resultaat is daarbij ook nog eens een brandschoon bbq rooster.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Bij het bbq rooster ontvetten een machine gebruiken

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

We vinden het belangrijk om onze klanten de mogelijkheid te bieden om elk rooster zo goed mogelijk te ontvetten. Hier is de Hovatank dan ook voor ontwikkeld. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat u van de Hovatank allemaal kunt verwachten. De werking is heel eenvoudig. Bij het ontvetten van een bbq rooster. Het enige wat u hoeft te doen is het rooster in de machine te zetten en op de knop te drukken. De machine gaat nu zelf voor u aan de slag met het ontvetten. Na afloop haalt u een perfect ontvet rooster weer uit de machine vandaan. Als u bij het bbq rooster ontvetten onze machine gebruikt, bespaart u op schoonmaakmiddelen en tijd.

Meer weten over het automatisch ontvetten van een bbq rooster?

Indien u meer wilt weten over wat er bij het ontvetten van een bbq rooster allemaal komt kijken, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Een bbq rooster ontvetten was altijd een vervelende klus waar heel wat tijd in ging zitten. Nu is het een eenvoudige handeling waar u zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard kunt u met onze machine ook ander keukengerei, alsmede bestek en servies ontvetten. Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij hierover op onze website hebben klaarstaan om meer te weten te komen.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!