Van een afzuigkap de roosters ontvetten

Bij het werken in de keuken van een horecagelegenheid kan het u niet ontgaan: er wordt veel vies gemaakt. Er komt bij het bereiden van eten altijd vet, roet en andere viezigheid om de hoek kijken. Het is een behoorlijke klus om alles weer goed schoon te kijken. Een klus die niet bepaald leuk is, maar die daarbij ook nog eens flink wat tijd kost. Tijd die u bijvoorbeeld ook zou kunnen gebruiken om andere taken in de keuken uit te voeren. Het ontvetten van de afzuigkap roosters is zo’n tijdrovend karweitje. Hovatec heeft echter een machine klaarstaan waarmee dit werk een stuk eenvoudiger wordt.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Wilt u van de afzuigkap de roosters ontvetten met een machine?

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

We hebben een speciale machine ontwikkeld die automatisch alles voor u ontvet wat er in past. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het ontvetten van de afzuigkap roosters. Dit is een klusje dat snel en grondig kan worden uitgevoerd door onze machine. U plaatst de roosters eenvoudig in de machine, drukt op start en kunt verder uw tijd besteden aan andere zaken. Na afloop zijn de roosters weer als nieuw. We vertellen u hier graag meer over, ook over hoe de machine precies werkt. We overtuigen u er graag van dat onze machine een plekje verdient in uw keuken. Het werken in de keuken wordt er een stuk aangenamer en schoner door!

Aan de slag met Hovatec

Hovatec is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met schoonmaken in de keuken te maken heeft. Zo hebben wij de Hovatank ontwikkeld, die bij het ontvetten van afzuigkap roosters ingezet kan worden. Maar de machine kan ook ingezet worden bij het ontvetten van keukenmachines, bestek en servies. Daarnaast hebben wij in ons assortiment bijvoorbeeld ook een poleermachine klaarstaan. Onze machines worden gebruikt door een groot aantal horecagelegenheden. We hopen u binnenkort aan ons klantenbestand toe te kunnen voegen.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!