Een grillplaat reinigen met een machine

Het schoonmaken van een grillplaat is geen eenvoudige klus. Aangekoekt vet en roet maken het lastig om deze plaat goed schoon te maken. Hier komt heel wat poetsen bij om de hoek kijken. Het is een klusje dat tijdrovend is. Tijd, die u prima ergens anders voor zou kunnen gebruiken. Bij Hovatec hebben we hier de oplossing voor, die een grillplaat reinigen tot een klusje maakt waar u eigenlijk geen omkijken naar heeft. We hebben namelijk een grillplaat reinigingsmachine ontwikkeld die ervoor zorgt dat vet en roet geen kans meer hebben.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Grondigen reinigen van de grillplaat

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

In een horecakeuken is het van groot belang dat alles goed schoon wordt gemaakt. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie die we over onze producten op deze website voor u klaar hebben staan. Zo zult u zien dat onze grillplaat reinigingsmachine heel eenvoudig in het gebruik is. Daarbij kan de machine ook voor andere zaken gebruikt worden. Alles in de keuken dat vet is en in de machine past, wordt door onze Hovatank gereinigd. En terwijl de machine die klusje voor u klaart, kunt u uzelf bezig houden met andere zaken. De machine gaat daarbij ook nog eens heel zuinig met schoonmaakmiddelen om. Zo is het schoonmaken met de machine ook nog eens goedkoper en duurzamer.

Meer weten over het reinigen van de grillplaat?

Als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is met onze machine, dan nodigen wij u van harte uit om hier eens contact over op te nemen met ons. We beantwoorden al uw vragen, maar staan ook klaar om u advies te geven over de andere apparaten die wij in het assortiment klaar hebben staan. Daarbij bent u ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen om onze machines te bekijken. U krijgt dan gelijk een goede indruk van het gebruiksgemak dat deze machines met zich meebrengen.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!