Onze Hovatank is jouw horeca ontvetter!

Op zoek naar een professionele ontvetter die jouw keukenmateriaal goed reinigt? Laat het over aan onze Hovatank en bespaar tijd, geld, zeep, energie en water! Deze horeca ontvetter zorgt ervoor dat jouw bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en andere materialen zichtbaar én hygiënisch schoner worden dan wanneer ze met de hand worden gereinigd. En omdat het met een eenvoudig te bedienen machine gebeurt, hebben jij en je personeel de handen vrij om je bezig te houden met belangrijkere zaken. Dus bespaar ook tijd en geld en gebruik de Hovatank als de ontvetter in jouw keuken. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

 • Eenvoudig en veilig in gebruik

 • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

 • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
 • Zichtbaar én hygiënisch schoner
 • Langere levensduur keukenmaterialen
 • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

 • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
 • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Mc donalds

“En dit is nou een van de redenen waarom wij voor jullie kiezen: top service! Snel, direct, eerlijk en zonder poespas!”

– Mc Donalds: Heerde, Kampen, Zwolle

KFC

“Wij zijn erg onder de indruk van de goede kwaliteit en vooral de handigheid in gebruik.”

– Kentucky Fried Chicken

Corfu

“Zeer goede machine en perfecte service.”

– Corfu Boxtel

Weeva sinds 1871

“Wij zeggen altijd: Alles in de reaper!! Nog steeds verbaasd dat alles er brandschoon uit komt. Top apparaat!”

– Weeva, Groningen

Bespaar met een professionele ontvetter voor de horeca

Bespaar met een professionele ontvetter voor de horeca approved by KFC

Als je in jouw keuken gebruik maakt van standaard ontvettingsmiddelen om bijvoorbeeld de bakplaten en grillroosters handmatig te reinigen, kost dat enorm veel tijd, moeite en geld. Met de Hovatank zijn de dagen van boenen gelukkig verleden tijd, omdat de Hovatank een automatische ontvetter is. Je kunt het keukengerei simpelweg in de machine plaatsen en hij doet zelf de rest van het werk! Zo bespaar je enorm veel tijd die je nu aan belangrijke taken kunt besteden. Omdat we de ontvetmachine al jarenlang ontwikkelen, bespaar je bovendien op zeep, energie en water.

Koekenpan half gereinigd

Inweektijden

De inweektijden die je moet hanteren bij de Hovatank zijn afhankelijk van de keukenmaterialen die je wilt ontvetten en reinigen. Maak het te reinigen keukengerei in ieder geval vrij van losse etensresten voordat je het in de ontvetter plaatst. De daadwerkelijke inweektijden kunnen variëren van 30 minuten tot 16 uur.
Bekijk hier alle inweektijden >

 • Verwijder vooraf losse etensresten

 • Bij ernstige vervuiling weekproces meerdere keren herhalen

 • Na het inweken direct goed afspoelen en door vaatwasser halen

Carboclean Detergent Hovatec

Onze professionele ontvetter: carboclean

De Hovatank maakt gebruik van het speciaal door ons ontwikkelde reinigingsmiddel: Carboclean Detergent. Hiermee kan de ontvetter zwaar vervuild keukenmateriaal, zoals bakplaten, grillroosters, pannen, filters van afzuigkappen, gastronormbakken, snijplakken en bakblikken, eenvoudig schoonmaken. Het is dan ook een onmisbaar component van ons systeem en is daarnaast 30 dagen effectief en veilig in gebruik.

 • HACCP, grondige en volledige reiniging van al uw keukengerei

 • Besparing op energie, water en agressieve schoonmaakmiddelen

 • Geurloos, niet bijtend en niet corrosief op aluminium

Neem vrijblijvend contact op

Ben je enthousiast over de Hovatank en wil je jouw horeca keuken ook voorzien van deze professionele ontvetter? Of heb je misschien nog wat vragen die je graag aan een van onze deskundigen wilt stellen? Of kun je wel wat advies gebruiken aangaande de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem in alle gevallen gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je met plezier te woord en helpen je graag bij het optimaliseren van jouw reinigingsprocessen.

Referenties

Inmiddels hebben we de Hovatank al bij veel bedrijven mogen plaatsen, waaronder de McDonald’s en de Kentucky Fried Chicken. Bij deze bedrijven zijn ze al overtuigd van de kracht van de professionele ontvetter voor de horeca. Hun keukens zijn nu nog schoner en de tijd die bespaart wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij ook besparen met een echte horeca ontvetter? Neem dan contact met ons op!