Wat is een inweektank?

Met een inweektank van Hovatec stroomlijn je werkzaamheden in jouw professionele keuken en zorg je ervoor dat jouw personeel effectiever en efficiënter kan werken. Onze inweektank is namelijk een roestvrijstalen tank die moeiteloos oliën en vetten verwijdert en zo jouw metalen keukengerei en -materialen zowel zichtbaar als hygiënisch volledig reinigt. Met deze revolutionaire reinigingstechniek zorg jij ervoor dat er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden in jouw keuken en bespaar je op loonkosten, water, reinigingsmiddelen, energie en het vervangen van keukengerei door het verlengen van de levensduur.

  • Eenvoudig in gebruik

  • Glazen en bestek stralend schoon

  • Zichtbaar schoner

  • Lange levensduur

Reinigingsmiddelen

Onze Soaktank, zoals de inweekmachine ook wel genoemd wordt, is zo succesvol omdat hij werkt met onze innovatieve en geperfectioneerde reinigingsmiddelen. Deze middelen zijn zo ontwikkeld dat er zo min mogelijk water, energie en zeep nodig is voor een maximaal resultaat. Hiermee maakt de inweektank jouw bakplaten, grillroosters, pannen, filters van afzuigkappen, gastronormbakken en meer in al vanaf 30 minuten grondig schoon (voldoend aan de HACCP). De middelen zijn daarnaast geurloos, niet bijtend en niet corrosief op aluminium.

Mc donalds

“En dit is nou een van de redenen waarom wij voor jullie kiezen: top service! Snel, direct, eerlijk en zonder poespas!”

– Mc Donalds: Heerde, Kampen, Zwolle

KFC

“Wij zijn erg onder de indruk van de goede kwaliteit en vooral de handigheid in gebruik.”

– Kentucky Fried Chicken

Corfu

“Zeer goede machine en perfecte service.”

– Corfu Boxtel

Weeva sinds 1871

“Wij zeggen altijd: Alles in de reaper!! Nog steeds verbaasd dat alles er brandschoon uit komt. Top apparaat!”

– Weeva, Groningen

Wat zijn de voordelen van een inweektank?

Hoe werkt de inweektank?

Het werken met de inweektank is heel simpel. Je plaatst de te reinigen materialen (van pannen tot filters van de afzuigkappen en van gastronormbakken tot snijplanken) simpelweg in de inweekbak en laat deze zakken en sluiten. De inweektank verzorgt de rest. Na het inweken (wat van 30 minuten tot 16 uur kan variëren, afhankelijk van de materialen) open je de inweekmachine en kun je de gereinigde materialen er uit pakken. Makkelijker wordt het niet!

Geïnteresseerd in een inweektank?

Hovatec is dé specialist in vaatwastechniek en onze revolutionaire Hovatank is daar het bewijs van. Wij zijn al overtuigd van de kracht en daarom laten we jou graag zien wat de inweektank voor jou en jouw keuken kan betekenen. Ben je geïnteresseerd in de inweekmachine? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dan vertellen we jou er alles over en helpen we je graag verder.