Automatisch bakplaten schoonmaken

Als u een horecagelegenheid heeft waar dagelijks wordt gekookt, dan weet u dat u daarbij te maken heeft met veel vuil, vet en viezigheid. Het schoonmaken hiervan is een klusje dat behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen. Vooral bakplaten hebben een grondige schoonmaakbeurt nodig. Gelukkig kan bakplaten schoonmaken een stuk eenvoudiger met een machine van Hovatec. We hebben machines voor u ontwikkeld waarmee het schoonmaken van bakplaten helemaal automatisch gaat. Indien u hier meer over wilt weten hebben wij uitgebreide informatie voor u klaarstaan, elders op deze website.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Een bakplaten schoonmaakmachine kopen

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Het schoonmaken van bakplaten is een klusje dat op niemands verlanglijstje staat. Het is een klusje dat tijd en mankracht vergt, die ook elders ingezet zouden kunnen worden. Met de Hovatank die wij speciaal hebben ontwikkeld wordt het een stuk eenvoudiger om bakplaten grondig te reinigen. Het is helemaal niet meer nodig om hier hard op te poetsen, de machine doet dit allemaal voor u. Alle vet en roetaanslag worden door de machine grondig verwijderd. Het is zo niet alleen handiger dan handmatige schoonmaak, alles wordt ook nog eens echt schoner. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het materiaal dat gereinigd moet worden in de machine te zetten.

Meer weten over onze bakplaten schoonmaakmachine

Indien u vragen heeft over hoe onze machine werkt, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons met al uw vragen hierover. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken hoe onze machine u gaat helpen het proces van bakplaten schoonmaken een stuk eenvoudiger te maken. We hebben in ons assortiment meerdere apparaten klaarstaan waarmee het leven in de keuken een stuk simpeler en schoner wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan onze speciale poleermachine. Hovatec is de specialist op het gebied van alles wat met schoonmaken van bestek, servies en keukengerei in de horeca te maken heeft.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!