Easybutter

Hygiënisch en duurzaam boter aanbieden

Onze EasyButter is speciaal ontwikkeld voor hotels, restaurants en cateraars. Tijdens het ontbijtbuffet krijgen gasten met één druk op de knop, een portie smeerbare boter op hun bord. Doordat de boter niet aangeraakt hoeft te worden en niet apart verpakt is, is dit de meest hygiënische, maar ook duurzame manier om boter aan te bieden.

  • Strak, compact design
  • Uitneembaar magazijn
  • Vaatwasmachine bestendige onderdelen

  • Makkelijk in gebruik voor de gast

1e plaats in de ‘Top Hotel Star Award 2021’ en ‘Küche Best Product Award 2020’!

Na het behalen van de 1e plaats op het gebied van hygiëne in de ‘Kuche Best Product Award 2020′ en de 3e plaats in de Catering Star Award 2020’ voor koeltechniek, heeft onze EasyButter nu ook de 1e plaats in de ‘Top Hotel Star Award 2021’ gekregen. Een mooie bevestiging dat de EasyButter de meest hygiënische, duurzame en creatieve manier is om boter aan te bieden!

De EasyButter

De EasyButter heeft een vulcapaciteit van 8 boterblokken van 250g. Door het uitneembare magazijn, kan de overgebleven boter makkelijk bewaard worden in een koeling. Ook kan het magazijn op elk moment vervangen worden door een nieuw magazijn. De boter is op deze manier hygiënisch afgesloten en hoeft niet apart verpakt te worden.

Het compacte design past perfect op een buffettafel. Zo kunnen de gasten tijdens een ontbijtbuffet met één druk op de knop verse, smeerbare boter op hun bord krijgen.

De EasyButter beschikt, naast het magazijn voor de boter, ook over een koelreservoir die makkelijk in en uit het apparaat gehaald kan worden. Door het koelreservoir blijft de boter in het gekoelde magazijn ca 5 uur gekoeld tot 5 graden Celsius bij een kamertemperatuur van 20 graden.