Een automatische spoelmachine voor uw horecabedrijf

Het spoelen van glazen, bestek en servies is een dagelijks klusje voor horecaondernemers. Het is een klusje dat daarbij veel tijd kan vragen. Het is dan goed om ervoor te kiezen om een automaat spoelmachine aan te schaffen om dit klusje niet alleen veel sneller en hygiënischer te laten uitvoeren, maar om daarbij ook nog eens uw handen vrij te maken voor andere taken binnen uw bedrijf. Een automatische spoelmachine van Hovatec zorgt voor een perfect resultaat. Wij hebben de producten in huis waarmee u er op kunt rekenen dat er snel en grondig gespoeld wordt, zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat er iets breekt.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Online een automaat spoelmachine kopen

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Bij Hovatec zijn we gespecialiseerd op het gebied van machines voor de hygiëne in de horeca. We vinden het belangrijk om het mensen mogelijk te maken de taken bij hun horecabedrijf nog eenvoudiger te maken, terwijl daar tegenover staat dat er wel een beter resultaat verwacht mag worden. Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment om te zien welke machines we tot uw beschikking hebben staan. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over een automaat die als spoelmachine gebruikt kan worden? Lees dan de info die wij hierover hebben opgeschreven. U kunt uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen over onze automatische spoelmachine aan ons te stellen.

Wilt u een automaat spoelmachine kopen?

Indien u het wel ziet zitten om met een automatisch spoelmachine aan de slag te gaan, raden wij u aan om een offerte bij ons aan te vragen. We sturen u deze dan snel toe. U krijgt dan een goed idee van de scherpe tarieven die wij voor onze machines rekenen. Het werken met een spoelmachine kan uw werkzaamheden aanzienlijk makkelijker maken. Geen gedoe meer met het handmatig spoelen van glazen, bestek en servies, dit wordt allemaal snel en grondig door een machine gedaan. Hovatec is de specialist op het gebied van alles wat met horeca en hygiëne te maken heeft.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!