De perfecte glazenspoelmachine voor de horeca

Bent u voor uw horecabedrijf op zoek naar een goede manier om uw glazen nog sneller en beter te spoelen? Een glazenspoelmachine voor de horeca kan hier dan uitkomst bieden. Voor een perfecte spoelmachine bent u bij Hovatec aan het juiste adres. We hebben meerdere machines voor u klaarstaan. Neem dan ook de uitgebreide informatie over onze machines eens door om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Met goede glazenspoelmachines voor de horeca zorgt u niet alleen voor een beter, schoner resultaat maar neemt u uzelf ook veel werk uit handen. Redenen om de aanschaf van een glazenspoelmachine zeker eens te overwegen.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

De beste glazenspoelmachines voor de horeca

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Het is in de horeca belangrijk om zo hygiënisch mogelijk te werken. Per slot van rekening rekenen uw gasten erop dat ze uit schone glazen kunnen drinken. Vandaar ook dat wij u aanraden om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u heeft met onze glazenspoelmachine voor de horeca. Deze werkt namelijk met zeer zachte borstels, die grondig met uw glazen omgaan. Ook wordt er hete lucht langs de borstels geblazen, zodat de glazen gelijk gedroogd worden. Zo komen de glazen geheel gepoleerd uit de machine tevoorschijn. U kunt daarbij een flink aantal glazen tegelijk laten schoonspoelen.

Online een glazenspoelmachine voor de horeca kopen?

Indien u online bij ons een glazenspoelmachine voor de horeca wilt kopen, kunt u altijd eerst even van tevoren een offerte aanvragen. U krijgt dan een goede indruk van wat een machine bij ons kost. We rekenen altijd scherpe prijzen voor onze producten. Meer weten over de mogelijkheden die onze machines hebben? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We helpen u daarbij graag met het maken van een keuze voor de juiste machine voor uw bedrijf. Hovatec is al jarenlang actief op het gebied van de horeca en hygiëne. We weten dan ook als geen ander welke machines en methodes hier het beste voor gebruikt kunnen worden.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!