Een spoelmachine voor de horeca kopen

Bent u op zoek naar een effectieve, hygiënische manier om uw glazen te spoelen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Hovatec. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met het schoonmaken en –houden van glazen, bestek en servies te maken heeft. We raden u dan ook aan om eens een kijkje in ons assortiment te nemen als u meer wilt weten over de spoelmachine voor de horeca die wij verkopen. We verkopen spoelmachines voor de horeca die niet alleen zorgen voor een kraakhelder resultaat, maar die daarbij ook volume kunnen draaien en deze hoge volumes eenvoudig aankunnen.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Werken met spoelmachines in de horeca

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Een spoelmachine bij uw horeca bedrijf gebruiken is een garantie voor sneller en hygiënischer werken. Per slot van rekening neemt de machine u veel werk uit handen. Neem een kijkje om te zien wat er allemaal mogelijk is met een dergelijke spoelmachine voor de horeca. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen op dit gebied aan ons te stellen. Meer weten over wat onze machine allemaal voor u kan betekenen? We hebben ook elders op deze website uitgebreide informatie over onze spoelmachines voor u klaarstaan. Hovatec is gespecialiseerd in het leveren van de beste spoelmachines voor de horeca die er te krijgen zijn.

Wilt u een spoelmachine voor de horeca kopen?

Indien u een spoelmachine voor de horeca wilt kopen kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken welke machine het beste in uw horecabedrijf past. U kunt ook altijd een keer bij ons langskomen om de spoelmachines te bekijken. U ziet dan met eigen ogen hoe goed en snel ze werken en wat voor perfect resultaat ze opleveren. U kunt ook eerst even een offerte bij ons aanvragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, u krijgt dan meteen inzichtelijk wat de prijzen zijn die wij voor onze professionele spoelmachines voor de horeca vragen.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!