Een poleermachine voor glazen kopen

Het poleren van glazen is een klusje dat belangrijk is, maar dat wel veel tijd kan kosten. Als u glazen gaat poleren zorgt u ervoor dat deze op een dusdanige manier worden schoongemaakt dat er geen vingers of vegen op te zien zijn. Een klusje dat enige handigheid vergt voordat het goed uitgevoerd kan worden. U kunt er echter ook voor kiezen om een poleermachine voor uw glazen te gebruiken. Bij Hovatec hebben we een poleermachine ontwikkeld waarmee u eenvoudig aan de slag kunt gaan. Poleermachines voor glazen besparen tijd en zorgen ervoor dat al uw glazen er altijd stralend uitzien.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Poleermachines voor uw glazen gebruiken

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Een poleermachine werkt eigenlijk heel eenvoudig. De glazen worden schoongemaakt door zachte borstels die met grote snelheid ronddraaien. Daarnaast wordt er ook hete lucht rondgeblazen, zodat de glazen ook meteen worden gedroogd. Het resultaat dat dit voortbrengt is perfect. De glazen zien er schoner uit dan ooit tevoren. We kunnen u dan ook van harte aanbevelen om een poleermachine te gebruiken in uw horecazaak. We vertellen u graag meer over hoe u deze het beste kunt gebruiken. Het is daarbij ook mogelijk om de machine zelf een keer uit te komen proberen.

Wilt u een poleermachine voor glazen kopen?

Een poleermachine voor glazen brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Zo zorgt onze machine voor een enorme tijdsbesparing. Daarbij kan de tijd die men normaal aan het poleren kwijt was nu worden besteedt aan iets anders. Niet onbelangrijk: de machine werkt zo zorgvuldig dat er ook minder kans is op het breken van glazen. Het resultaat, als de glazen uit de machine komen, is altijd perfect. Meer weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag waarom een poleermachine voor glazen kopen ook voor uw bedrijf de beste keuze is. Uiteraard kunnen we dan ook gelijk alle vragen die u heeft over onze andere producten op ons afvuren.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!