Op zoek naar een glazenspoelmachine met ingebouwde osmose?

Het is bij een horecabedrijf belangrijk dat er hygiënisch wordt gewerkt. Dit gaat bijvoorbeeld op bij het spoelen van glaswerk. We raden u dan ook aan om eens te overwegen een glazenspoelmachine met ingebouwde osmose te kopen bij Hovatec. We hebben machines voor u klaarstaan waarmee het mogelijk wordt om sneller en hygiënischer te werken. De glazenspoelmachines met ingebouwde osmose die wij verkopen helpen u om glazen, bestek en servies snel stralend schoon te krijgen. Dit scheelt u werk en tijd, waarbij uw klanten die mooie glazen zeker zullen waarderen!

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Werken met een glazenspoelmachine met ingebouwde osmose

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

We vinden het belangrijk om het u mogelijk te maken nog hygiënischer te kunnen werken. We raden u dan ook aan om vooral eens te kijken bij de uitgebreide informatie die wij bij onze glazenspoelmachines met ingebouwde osmose voor u klaar hebben staan. U leest dan meer over de voordelen die een dergelijke machine met zich meebrengt. Zo kunt u er op rekenen dat de machine snel en grondig werkt. De machine is ook zorgvuldig, geen zorgen over of glazen gebroken uit de machine tevoorschijn komen. Daar komt bij dat u een taak uit handen wordt genomen. Zo houdt u tijd over die u elders kunt besteden binnen uw bedrijf.

Online een glazenspoelmachine met ingebouwde osmose kopen?

Indien u een glazenspoelmachine met ingebouwde osmose wilt kopen, bent u bij Hovatec aan het juiste adres. Vraag een vrijblijvende offerte aan om meer te weten te komen over de prijs die wij voor een dergelijke machine rekenen. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen over onze machines aan ons te stellen. De automatische glazenspoelmachine een keer in actie zien? Ook dit is natuurlijk mogelijk. U bent altijd welkom om een keer met eigen ogen te bekijken hoe schoon de glazen worden als ze door onze machine zijn schoongespoeld!

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!