Een glazenspoelmachine kopen bij Hovatec

Heeft u een horecagelegenheid waar elke dag veel glazen worden vuilgemaakt? Dan weet u hoeveel tijd het kan kosten om al deze glazen dan weer met de hand te spoelen en verder schoon te maken. Het is dan beter om hier een glazenspoelmachine voor te gebruiken. We hebben deze machine bij Hovatec voor u klaarstaan. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van machines die u helpen glazen en ander keukengerei snel en grondig schoon te maken. Neem dan ook eens een kijkje in ons assortiment om te zien wat wij allemaal verkopen. U kunt ook even contact met ons opnemen om uw vragen over onze glazenspoelmachines aan ons te stellen.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Werken met een glazenspoelmachine

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

U wilt in uw horecabedrijf toch graag werken met machines die het werk eenvoudiger maken en die altijd zorgen voor een zo goed mogelijk resultaat. We hebben bij Hovatec een glazenspoelmachine klaarstaan die krachtig is en die altijd zorgt voor perfect gespoelde glazen. U kunt hier een groot aantal glazen tegelijk in laten spoelen. U krijgt dan een resultaat dat niet alleen perfect, maar ook nog eens zeer hygiënisch is. Naast deze uitstekende spoelresultaten zorgen onze glazenspoelmachines ook nog eens voor minimaal ruimtebeslag, minder glasbreuk en glazen die door een ringetje te halen zijn.

Wilt u een glazenspoelmachine kopen?

Indien u een glazenspoelmachine wilt kopen bij Hovatec, dan horen wij graag van u. We beantwoorden al uw vragen en bekijken samen met u welke machine het beste aansluit bij uw bedrijf. We laten u de machine graag in werking zien, zodat u meteen een goede indruk heeft van de perfecte resultaten die u hiermee bereikt. We hebben bij Hovatec naast een glazenspoelmachine ook nog meerdere andere apparaten in het assortiment, waarmee u het werken bij uw bedrijf nog eenvoudiger en schoner maakt. Ook hier beantwoorden we graag al uw vragen over. Uiteraard vindt u ook uitgebreide informatie over al onze producten elders op deze website.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!