Een osmose glazenspoelmachine kopen bij Hovatec

Wilt u uw klanten altijd glazen kunnen bieden die perfect schoon zijn? Maar wilt u niet elke dag veel tijd kwijt zijn aan het spoelen en poleren van deze glazen? Dan is een osmose glazenspoelmachine van Hovatec een goede keuze. We verkopen namelijk osmose glazenspoelmachines die zorgen voor een perfect resultaat. Deze machines werken heel eenvoudig en dragen er aan bij dat uw klanten met veel plezier iets bij u komen drinken. U bespaart hier ook veel tijd mee, die u dan weer kunt besteden aan andere taken binnen uw horecabedrijf.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Werken met een osmose glazenspoelmachine

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Het werken met een spoelmachine brengt enkele grote voordelen met zich mee. Zo bespaar het werken met een dergelijke machine veel tijd. De machine doet het werk, u hoeft de glazen er alleen maar in te zetten en uit te halen. Daarbij is het resultaat altijd perfect. De machine werkt met zachte borstels die ervoor zorgen dat de glazen grondig schoongemaakt worden, waarna er hete lucht op de glazen wordt geblazen die zorgt dat ze perfect drogen. Er wordt heel zorgvuldig met de glazen omgegaan, zodat deze niet kunnen breken. En uiteraard houdt u uw handen vrij voor andere taken bij uw bedrijf.

Wilt u een osmose glazenspoelmachine kopen?

Indien u een osmose glazenpoelmachine wilt kopen bij Hovatec, kunt u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u deze snel in huis heeft. Meer weten over onze producten? Neem dan eens contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We gaan dan samen met u bekijken welke van onze producten het beste aansluit op de wensen van uw bedrijf. U kunt ook altijd even kijken bij de uitgebreide informatie over onze producten die wij voor u elders op deze website hebben klaarstaan. U leest dan ook meer over de vele andere machines die wij verkopen om u te helpen het werken bij uw bedrijf nog makkelijker en hygiënischer te maken.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!