Glazenpoleermachine

Professioneel poleren voor de horeca

Eenvoudig glazen poleren? Kies dan voor een glazenpoleermachine! Met een poleermachine voor glazen serveert u altijd schone glazen zonder vlekken en vegen. Laat uw glazen op professionele wijze poleren met deze handige machines. Poleermachines zijn de ideale keukenhulp voor glanzende glazen. Bij Hovatec vindt u poleermachines van topkwaliteit. De schone, natte glazen worden gedroogd en gepolijst. Met een poleermachine maakt u snel en efficiënt glazen glimmend schoon zonder enige moeite.

  • Tijdsbesparing

  • Minder kans op breuk

  • Prachtig glanzende glazen

  • Glazenpoleermachine

Voordelen glazenpoleermachine

Een glazenpoleermachine is in steeds meer horecagelegenheden, bars en cafés terug te vinden. Het gebruik van een poleermachine voor glazen brengt dan ook een aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is de tijdsbesparing. Aangezien veel minder handwerk nodig is, worden uw glazen sneller vlekvrij en stralend schoon. U hoeft de glazen namelijk niet meer met de hand schoon te maken. De machine zorgt voor het vlekvrij drogen van glazen voor u! Bovendien is er minder kans dat het glaswerk, als kostbare wijnglazen, sneuvelt. Daarnaast zorgen de machines voor een prachtig glanzend en vlekvrij resultaat.

  • Tijdsbesparing

  • Minder handwerk

  • Minder kans op breuk

  • Prachtig glanzende glazen

rosler poleermachines

Service gegarandeerd: als Nederlandse dealer zorgen wij voor onderdelen en service.

Glazenpoleermachine

Hoe werkt het?

Een glazenpoleermachine is voorzien van zachte borstels die snel ronddraaien. Tegelijkertijd wordt er warme lucht langs de borstel geblazen. Dit wordt gedaan om de glazen zo optimaal mogelijk te laten drogen en vlekvrij te poleren. De schone glazen houdt u tegen de borstels aan zodat de glazen gaan glanzen. Een professionele poleermachine voor de horeca, een bar of café van Hovatec doet dit snel én met een prachtig resultaat. U bespaart veel tijd door het poleren aan de machine over te laten. In enkele seconden heeft u al een glanzend resultaat.

Wijnglazen poleren

Zeker als u een grote hoeveelheid glas moet verwerken, is het handig hier hulp bij te hebben van een glazenpoleermachine. Maak gebruik van onze machines voor een professionele reiniging van glazen. In een handomdraai tovert u perfect glimmende en vetvrije glazen op tafel, zonder veel inspanning. Met een glazenpoleermachine kunt u op professionele manier, snel en grondig glazen poleren in uw restaurant, bar of café.

Alles voor een blinkende tafel

Bij Hovatec vindt u alles voor het serveren van schone glazen en schoon servies en bestek. Hiervoor vindt u naast onze glaspoleermachines ook bestekpoleermachines. Maar dat is nog niet alles. Bekijk ook eens onze reinigingsmiddelen, waterontharders, ontkalkingsmiddelen, vaatwassers of onze wasmachines en drogers. Ervaar zelf het gemak van onze poleermachines en vraag een vrijblijvende demonstratie aan. Bent u al overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan!

Vraag een proefplaatsing aan en ervaar zelf het gemak van onze poleermachines.