Glazen perfect poleren met een glazenpoleermachine

Het poleren van glazen is een klusje waar een zekere mate van kennis en handigheid bij komt kijken. Het kan even duren voordat mensen dat onder de knie hebben, waarbij het met de hand poleren van een glas een tijdrovend klusje is. Met een glazenpoleermachine van Hovatec wordt dit allemaal een stuk eenvoudiger. We hebben glazenpoleermachines ontwikkeld die altijd zorgt voor schone glazen, waar geen vlekken of vegen op te zien zijn. Onze handige machines zorgen ervoor dat het poleren snel en perfect gebeurt.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Hovatank

Werken met een glazenpoleermachine

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Als u besluit om met een poleermachine te gaan werken, dan brengt dit meerdere voordelen met zich mee. De tijdsbesparing is een van de voordelen die het meest voor de hand liggen. De glazen worden met glazenpoleermachines in no-time stralend schoon. Een bijkomend voordeel is dat de kans dan ook minder groot is dat er een glas sneuvelt. Sowieso kunt u dankzij de machine de tijd die u normaal gesproken kwijt was aan het poleren nu ergens anders voor gebruiken. Zo gaat u effectiever om met de tijd bij uw horecazaak. Onze poleermachine werkt met zachte borstels, die snel ronddraaien. Er wordt dan ook warme lucht langs de borstels geblazen, zodat de glazen niet alleen schoon maar gelijk gedroogd worden.

Online een glazenpoleermachine kopen

We staan altijd klaar om u te helpen een keuze te maken voor de beste machines voor bij uw bedrijf. Neem dan ook contact met ons op om al uw vragen te stellen die u maar kunt hebben over onze glazenpoleermachine. U wilt toch ook graag dat u binnen een paar seconden glazen kunt poleren? U bent altijd welkom om onze glazenpoleermachine een keer uit te proberen. U zult dan met eigen ogen zien hoe goede deze machines werken. Uiteraard vertellen we u dan ook graag meer over de andere machines die wij in ons assortiment voor u klaar hebben staan.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!