Een glazenspoelmachine osmose kopen bij Hovatec

Bent u op zoek naar een effectieve methode om ervoor te zorgen dat u bij uw horecabedrijf nog sneller en hygiënischer kunt werken? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van Hovatec. Wij hebben bijvoorbeeld een glazenspoelmachine osmose voor u klaarstaan. Met deze machine zorgt u op een effectieve en hygiënische wijze voor glazen die er perfect uitzien en die brandschoon zijn. Met een dergelijke machine zorgt u niet alleen voor mooiere glazen, maar wint u ook veel tijd. Tijd die u dan weer kunt besteden aan andere taken die binnen uw horecabedrijf uitgevoerd moeten worden.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

De beste glazenspoelmachines osmose voor uw bedrijf

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Een glazenspoelmachine met osmose zorgt voor glazen die perfect schoon zijn. Uw gasten zullen zeer tevreden zijn met de stralend schone glazen die ze geserveerd krijgen. We raden u dan ook aan om eens bij de uitgebreide informatie te kijken die wij voor u klaar hebben staan. U leest dan onder andere meer over de werking van onze machines. Deze maken gebruik van zachte borstels en hete lucht om ervoor te zorgen dat uw glazen kraakhelder uit de machine komen. Ze gaan daarbij zorgvuldig te werk, zodat u er niet bang voor hoeft te zijn dat de glazen beschadigen. Wilt u meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen over onze glazen aan ons te stellen.

Wilt u een glazenspoelmachine met osmose kopen bij ons?

Indien u interesse heeft om een glazenspoelmachine met osmose te kopen bij Hovatec, raden wij u aan om eens vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen. U komt dan meer te weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft en welke tarieven u bij ons mag verwachten. Wij verkopen onze machines altijd tegen scherpe prijzen. Naast glazenspoelmachines hebben wij nog meer producten voor de hygiëne in uw horecakeuken voor u bij elkaar staan. Neemt u de informatie over deze machines ook eens door om te zien hoe Hovatec u en uw bedrijf nog meer kan helpen.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!