Een spoelmachine kopen voor uw horecabedrijf?

Bent u op zoek naar een goede spoelmachine voor uw bedrijf? Een machine die het spoelen van glazen, bestek en servies een stuk sneller, hygiënischer en eenvoudiger maakt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u op dit gebied allemaal te bieden hebben. Hovatec is de specialist als het aankomt op hygiëne bij uw bedrijf. Zo verkopen wij spoelmachines die ervoor zorgen dat alles wat schoon moet worden dit ook snel en grondig is. Machines die niet al teveel ruimte in uw keuken innemen, maar die wel voor de beste resultaten zorgen.

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Werken met spoelmachines

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Het spoelen van glazen, bestek en servies is een klusje dat veel tijd kan kosten. Het is dan beter om hier een spoelmachine voor te gebruiken. Deze werkt snel en zorgt ervoor dat alles stralend schoon weer uit de machine komt. Onze machines zijn eenvoudig in het gebruik en zorgen altijd voor een goed resultaat. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor machines wij allemaal verkopen. Hovatec is een specialist op het gebied van alles wat met het schoonmaken van glazen, bestek en servies te maken heeft. We vertellen u graag meer indien u hier vragen over heeft.

Online een spoelmachine kopen

U wilt een spoelmachine kopen bij Hovatec? U bent dan altijd welkom om een keer te komen kijken om te zien hoe onze machines werken. We hebben professionele machines die u het werk een stuk eenvoudiger maken, waarbij het resultaat gegarandeerd nog mooier is. Wij dragen bij aan een betere hygiëne in uw horecakeuken. Naast onze spoelmachine verkopen we nog meer apparaten die van nut zijn in uw horecazaak. Denk hierbij onder andere aan een poleermachine of een speciale glazenspoelmachine. Een spoelmachine kopen bij ons? U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen om meer te weten te komen over onze machines en de prijzen die wij hiervoor rekenen.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!