De perfecte boter dispenser voor de horeca

Bent u eigenaar van een horecagelegenheid waar ook een ontbijt wordt geserveerd? Dan hebben wij voor u een perfect apparaat om te gebruiken om boter mee aan te bieden. Onze boter dispenser is namelijk zeer hygiënisch, eenvoudig in het gebruik en zeer duurzaam. Geen gedoe meer met losse kuipjes boter waarbij de boter bevroren is, of botervloten waar iedereen met een mes in zit te roeren. Onze dispenser werkt heel eenvoudig. Met een druk op de knop komt er een portie smeerbare boter uit die direct op de boterham of toast kan worden gesmeerd. Eenvoudiger kan eigenlijk niet!

  • Eenvoudig en veilig in gebruik

  • Verwijdert moeiteloos vet en roetaanslag

  • Geschikt voor allerlei keukenmaterialen (bakplaten, gastronormbakken, afzuigkappen, pannen en veel meer)
  • Zichtbaar én hygiënisch schoner
  • Langere levensduur keukenmaterialen
  • Bespaar op loonkosten, zeep, energie, water en tijd!

  • Maakt géén gebruik van agressieve reinigingsmiddelen
  • 30 dagen werkzaam zonder bijvullen of verschonen

Maak gebruik van onze boter dispensermachine

Hoe de Hovatank werkt approved by KFC

Onze boter dispenser voor de horeca is door ons zelf ontwikkeld. We vinden het belangrijk om het onze klanten mogelijk te maken om een hygiënische, efficiënte en duurzame methode aan te bieden. Bij het ontbijtbuffet drukken uw gasten op de knop, waarna de boter meteen uit de machine komt. De boter hoeft zodoende niet te worden aangeraakt (hygienisch) en er zijn geen aparte kuipjes meer nodig (duurzaam). Het is daarbij ook een manier van boter aanbieden die uw klanten zeker kunnen waarderen. Ze kunnen de boter namelijk meteen op hun ontbijt smeren, zonder dat dit eerst hoeft te smelten.

Meer weten over onze boter dispenser voor de horeca?

Indien u meer wilt weten over onze boter dispensermachine, of over een van onze andere producten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We hebben bij Hovatec meerdere machines ontwikkeld die het leven van elke horeca-eigenaar eenvoudiger, duurzamer en goedkoper maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een machine waarmee vette bakplaten, servies en bestek eenvoudig ontvet worden, of een speciale poleermachine die u dit klusje uit handen neemt. We hebben hier op onze website ook meer informatie over klaarstaan. Of maak een afspraak met ons om de machines in het echt te zien. Zo krijgt u een goede indruk van de werking van onze machines.

  • M-iClean UL vaatwasser

Deskundig advies

Wij zijn al 100% overtuigd van de kracht van onze industriële ontvetter voor de horeca. Maar we snappen het heel goed als jij nog vragen hebt. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen en al je vragen stellen. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en zullen al je vragen beantwoorden. En dat is natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.

Referenties

Vele bedrijven gingen je al voor en zijn er al achter gekomen hoe efficiënt het ontvetten met onze Hovatank is. Alle verhalen die we van onze klanten horen hebben dezelfde boodschap: het materiaal wordt nóg schoner en de tijd die bespaard wordt kan worden besteed aan belangrijkere zaken. Wil jij je personeel ook efficiënter laten werken en tegelijk besparen op loonkosten, zeep, energie en water? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en laat onze ontvetmachine het werk doen!