Bestekpoleermachine

Met een bestekpoleermachine maakt u uw bestek blinkend schoon. Dit maakt de machines ideaal voor in de horeca. Al het keukenapparatuur uit ons aanbod is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Een poleermachine voor bestek is ideaal als u snel en gemakkelijk het bestek wilt poleren. Met deze machines gaat het bestek weer glanzen. Bij Hovatec vindt u poleermachines met een capaciteit van 2.000 tot maar liefst 8.000 stuks per uur. Voor iedere situatie is een geschikte oplossing te vinden.

Brochure aanvragen

Voordelen bestekpoleermachine

De bestekpoleermachine is in steeds meer hotels, restaurants en cafés te vinden. Dit komt voornamelijk vanwege de voordelen die deze machines met zich meebrengen. U hoeft het bestek niet meer met de hand schoon te maken, waardoor u veel tijd bespaart. De machine neemt u het meeste werk uit handen! Daarnaast zijn deze machines gebruiksvriendelijk en vergen ze nagenoeg geen onderhoud. Dit betekent dat u een poleermachine voor bestek binnen de kortste keren heeft terugverdiend.

  • Tijdsbesparing

  • Kostenbesparing

  • Gebruiksvriendelijk

  • Nagenoeg geen onderhoud

  • Snel terugverdiend

rosler poleermachines

Service gegarandeerd: als Nederlandse dealer zorgen wij voor onderdelen en service.

Professionele keuken

In de horeca is het belangrijk dat het bestek goed en professioneel schoongemaakt wordt. U wilt uw gasten tenslotte een heerlijke avond bezorgen. Met een bestekpoleermachine laat u het bestek zonder enige moeite blinken. Met onze machines maakt u alle soorten bestek glanzend schoon. Een onmisbaar apparaat voor de professionele keuken. Onze modellen zijn leverbaar in verschillende capaciteiten. Bij Hovatec vindt u de ideale machine voor in uw keuken.

Bestek poleren

Hoe werkt een bestekpoleermachine?

Het werken met een bestekpoleermachine is eenvoudig. Voor gebruik vult u de machine met granulaat. Dit natuurproduct gaat zo’n 6-8 weken mee. Een kwartier voor de start van het poleren, zet u de machine aan waarna het granulaat opwarmt. U kunt het schoongewassen bestek, direct vanuit de vaatwasser, heel eenvoudig in de machine werpen. Door middel van het granulaat en de vibratie wordt uw bestek weer glanzend droog. Een uv-lamp zorgt voor sterilisatie van het bestek.

Alles voor een blinkende tafel

Naast poleermachines voor bestek vindt u bij ons ook glazenpoleermachines. Hierdoor laat u de gedekte tafel voor uw gasten blinken. In ons aanbod vindt u alles wat u nodig heeft voor een schone vaat. Naast poleermachines kunt u bij ons terecht voor ontvetterswasmachines en drogers. Hebben wij een bepaalde machine niet op de website staan? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij kijken of we een passende oplossing voor u kunnen vinden.

Download de brochure en ervaar zelf het gemak van onze poleermachines.

Brochure aanvragen