Glazenpoleermachine

Eenvoudig glazen poleren? Kies dan voor een glazenpoleermachine! Met een poleermachine voor glazen serveert u altijd schone glazen zonder vlekken en vegen. Laat uw glazen op professionele wijze poleren met deze handige machines. Poleermachines zijn de ideale keukenhulp voor glanzende glazen. Bij Hovatec vindt u poleermachines van topkwaliteit. De schone, natte glazen worden gedroogd en gepolijst. Met een poleermachine maakt u snel en efficiënt glazen glimmend schoon zonder enige moeite.

Gratis en vrijblijvend onze poleermachines testen

Voordelen glazenpoleermachine

Een glazenpoleermachine is in steeds meer horecagelegenheden terug te vinden. Het gebruik van een poleermachine voor glazen brengt dan ook een aantal voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is de tijdsbesparing. Aangezien veel minder handwerk nodig is, worden glazen sneller stralend schoon. U hoeft de glazen namelijk niet meer met de hand schoon te maken. De machine doet het werk voor u! Bovendien is er minder kans dat het glas sneuvelt. Daarnaast zorgen de machines voor een prachtig glanzend resultaat.

  • Tijdsbesparing

  • Minder handwerk

  • Minder kans op gesneuveld glas

  • Prachtig glanzende glazen

rosler poleermachines

Service gegarandeerd: als Nederlandse dealer zorgen wij voor onderdelen en service.

Hoe werkt een glazenpoleermachine?

Een glazenpoleermachine is voorzien van zachte borstels die snel ronddraaien. Tegelijkertijd wordt er warme lucht langs de borstel geblazen. Dit wordt gedaan om de glazen zo optimaal mogelijk te laten drogen en te poleren. De schone glazen houdt u tegen de borstels aan zodat de glazen gaan glanzen. Een professionele poleermachine van Hovatec doet dit snel én met een prachtig resultaat. U bespaart veel tijd door het poleren aan de machine over te laten. In enkele seconden heeft u al een glanzend resultaat.

Professionele keuken

Zeker als u een grote hoeveelheid glas moet verwerken, is het handig hier hulp bij te hebben. Maak gebruik van onze machines voor een professionele reiniging van glazen. In een handomdraai tovert u perfect glimmende glazen op tafel, zonder veel inspanning. Met een glazenpoleermachine kunt u op professionele manier, snel en grondig glazen poleren.

glazen poleren

Alles voor een blinkende tafel

Bij Hovatec vindt u alles voor het serveren van schone glazen en schoon servies en bestek. Hiervoor vindt u naast onze glaspoleermachines ook bestekpoleermachines. Maar dat is nog niet alles. Bekijk ook eens onze reinigingsmiddelen, waterontharders, ontkalkingsmiddelen, vaatwassers of onze wasmachines en drogers. Ervaar zelf het gemak van onze poleermachines en vraag een vrijblijvende demonstratie aan. Bent u al overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar zelf het gemak van onze poleermachines.

Contact opnemen