MEIKO M-iClean spoelmachines met ingebouwde osmose

De M-iClean serie van MEIKO is de absolute top in vaatwastechniek. De machines uit deze serie schitteren door toepassing van duurzame materialen en slimme technieken, groot bedieningsgemak en fraai design. M-iClean machines zorgen voor perfecte en hygiënische wasresultaten, in een recordtijd en met minimaal gebruik van water, energie en chemie.

 • Door de nieuwe energieterugwinning ComfortAir:
  – geen zichtbare dampen
  – uitstekend droogresultaat, dus nooit meer poleren!
  – tijdbesparing van 30 seconden* in vergelijking met het voorgaande model
  – energiebesparingen tot wel 21%*

 • Door de geïntegreerde GiO-MODULE:
  – geen ombouwmaatregelen
  – minder ruimte nodig en lagere installatie- en onderhoudskosten

 • Uw logo op het display van de M-iClean U met de optie Private Label

M-iClean US vaatwasser
M-iClean US vaatwasser

M-iClean US

Zo klein en toch zo krachtig: met een korfmaat van 400 x 400 mm past deze voorlader onder elke bar en in elke spoelkeuken. Met de M-iClean US ontstaat er geen damp en is poleren niet nodig, dankzij de geïntegreerde GiO-MODULE (osmosetechnologie) en energieterugwinning.

De M-iClean US voorlader is snel geïnstalleerd, snel ingeruimd en zorgt ervoor dat verontreinigd vaatwerk in de kortst mogelijke tijd hygiënisch verantwoord vaatwerk wordt. Met een invoerhoogte van 315 mm is de M-iClean US voorlader ook geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld grote witbierglazen. En met een totale afmeting van 460 x 700 mm past de machine in elke ruimte. De signaalgreep met intelligent kleurenconcept geeft aan waar de M-iClean US op dat moment mee bezig is.

M-iClean UM vaatwasser

M-iClean UM

Wanneer er bijzonder veel vaatwerk moet worden weggewerkt, kunt u het beste kiezen voor een korfmaat van 500 x 500 mm en een invoerhoogte van 315 mm van de M-iClean UM. Deze voorlader zorgt – dankzij de geïntegreerde GiO-MODULE en energieterugwinning – voor een vlekkeloos was- en droogresultaat.

De M-iClean UM voorlader is een aanwinst voor elke bar en spoelkeuken, en kan daar zelfs groter vaatwerk aan. De ruime afmetingen van 600 x 700 mm en een invoerhoogte van 315 mm stellen de M-iClean UM bijzonder goed in staat zo ongeveer alles te verwerken wat er moet worden afgewassen. Het design overtuigt niet in de laatste plaats door de signaalgreep met intelligent kleurenconcept: één blik op de M-iClean UM is voldoende om te weten waar de machine op dat moment mee bezig is. Ook het display is een blikvanger, zeker als u hier met de optie Private Label uw logo laat plaatsen.

M-iClean UM+ vaatwasser

M-iClean UM+

Met een korfmaat van 500 x 500 mm en een invoerhoogte van 435 mm is deze voorlader ook zeer geschikt voor groter vaatwerk. Bovendien hoeft u niet te poleren en heeft u geen last van damp als u de deur opent, dankzij de geïntegreerde GiO-MODULE en energieterugwinning.

Wilt u niet alleen borden, bestek en glazen, maar ook groot vaatwerk reinigen? Door de afmetingen van 600 x 820 mm en een invoerhoogte van 435 mm zijn ook dienbladen geen probleem! Bovendien zorgt de intelligente sensorbewaking voor een betrouwbare controle van het wassysteem en de filters. De geïntegreerde GiO-MODULE zorgt voor glanzend vaatwerk en de verbeterde ComfortAir energieterugwinning realiseert een aangenaam ruimteklimaat, snellere wasresultaten en een hogere energie-efficiëntie.

M-iClean UL vaatwasser

M-iClean UL

De grote variant van de M-iClean voorladers zorgt voor maximale capaciteit: met een korfmaat van 600 x 400 mm vormt zelfs de reiniging van kratten, gastronormbakken en bakplaten geen probleem. De GiO-MODULE en energieterugwinning zorgen voor een aangenaam ruimteklimaat en een vlekkeloos wasresultaat.

Met een afmeting van 600 x 820 mm en een diepte van 680 mm is deze voorlader ook zeer geschikt voor slagerijen en bakkerijen, waar de machine zelfs groot vaatwerk kan verwerken. De intelligente signaalgreep en het display zijn echte blikvangers. En het beste is het feit dat ondanks deze afmetingen en capaciteiten er tot wel 21% energie wordt bespaard*. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ComfortAir energieterugwinning. Zo groot en toch zo zuinig!