Referentie CAU Steak restaurant

CAU Steak Restaurant

Het moderne, levendige restaurant CAU Steakhouse werkt al jaren met onze decarbonizers. We vroegen de medewerkers hun ervaring van de afgelopen jaren met ons te delen:

‘’Wij werken al jaren samen met Hovatec. Wij gebruiken zelfs twee decarbonizers op dit moment, zo tevreden zijn wij!

De persoonlijke aandacht en service is super fijn. Voor een vraag of probleem hoef je maar te bellen en er wordt meteen actie ondernomen. Ze denken altijd me je mee!

De grote decarbonizer gebruiken we voor onze grillplaten en afzuigkappen en de kleinere voor alle pannen en gastronormbakken.  Elke pan, plaat, bak of kap komt er altijd na een nacht weken schoon en glanzend uit. Dit scheelt erg veel schrobben, wat natuurlijk top is.

Wij kunnen Hovatec aan ieder bedrijf aanbevelen, en wij zullen daarom ook nog jaren met ze blijven samenwerken!’’

Referentie restaurant 't Smulhuis Brunssum

’t Smulhuis Brunssum

Dit gezellige restaurant/cafetaria, dat met goud bekroond is door het Nederlands Frituurcentrum , maakt al ruim 15 jaar gebruik van onze decarbonizer. We vroegen eigenaar Hans Bouwmans zijn ervaringen met ons te delen:

‘’Wij werken al ruim 15 jaar samen met Hovatec. In deze 15 jaar zijn we erg tevreden over de service en producten!
Alle pannen, mandjes en roosters komen iedere keer weer blinkend uit de Hovatank.
Nooit meer schuren, wat een gemak!’’
Referentie Eetcafé de Witterbrug

Eetcafe de Witterbrug

Dit gezellige eetcafé, waar je bij binnenkomst al de warme sfeer proeft, reinigt al ruim 15 jaar hun grill- en afzuigkappen in onze decarbonizer. We vroegen eigenaar Bas Tijms zijn ervaringen van de afgelopen jaren met ons te delen:

”Wij werken al jaren samen met Hovatec en zijn zeer tevreden over hun producten. Iedere avond stoppen wij onze grill- en afzuigkappen in de Hovatank, die er vervolgens als nieuw weer uitkomen! 
Hovatec is een bedrijf dat voor je klaar staat en snelle service levert. Ze zijn eerlijk, snel en je kunt er altijd terecht voor vragen.
Als het aan ons ligt gaan we nog jaren verder met elkaar!”
Referentie restaurant Corfu

Grieks Restaurant Corfu

Sinds 2003 staat onze Hovatank in de keuken van dit gezellige restaurant. We vroegen de eigenaars Petros en Ingrid Devetzis hun ervaring van de afgelopen jaren met ons te delen:

‘’De tank neemt ons veel schoonmaakwerk en daardoor ook tijd uit handen. Dit zorgt ervoor dat dingen snel en grondig gereinigd worden. Het apparaat is onderhoudsarm en vooral ook gebruiksvriendelijk. Het apparaat werkt goed om de filters van de afzuigkap te reinigen, terwijl het restaurant dicht is. We hoeven ze er alleen maar in te doen, om ze de volgende dag vet vrij uit het apparaat te halen. Nog even afspoelen en weer schoon!

Ook de service vanuit Hovatec is geweldig geregeld: veel persoonlijk contact en vriendelijke mensen. We zijn uiterst tevreden over de samenwerking met Hovatec! Er wordt actief meegedacht en er worden altijd oplossingen gevonden. Wat erg fijn is, is dat ze zelf ook vaak met verbeterpunten komen.

We kunnen iedereen aanraden om ook zaken te doen met dit bedrijf!’’