Voor de professionele keuken

Als ASKO-dealer leveren wij wasmachine en –drogers voor de professionele keuken. Onze machines met extra grote trommel tot maar liefst 11 kg wasgoed, onderscheiden zich door de speciale Quattro constructie; vier schokbrekers en een gietijzeren contragewicht zorgen voor een ongeëvenaarde stabiliteit. Scherp geprijsd, uitstekende service én gratis bezorgd door heel Nederland!

  • Extra grote trommel

  • Ongeëvenaarde stabiliteit

  • Scherp geprijsd

  • Gratis bezorging door heel NL

Neem vrijblijvend contact met ons op

Asko en McDonald’s

Ruim tien jaar geleden introduceerden wij onze wasmachines bij McDonald’s. Vandaag de dag mogen we met trots zeggen dat deze samenwerking uitstekend verloopt en onze ASKO machines inmiddels in heel Nederland te vinden zijn. Net als professionele machines zònder rubberen deurmanchet; groot voordeel bij het wassen van vette grilldoeken.

Restaurants, camping en hotel

Onze wasmachines en drogers hebben inmiddels ook hun weg gevonden naar diverse restaurants, hotels en kampeergelegenheden. Ook hier denken we mee en zoeken de juiste en meest efficiënte oplossing voor materialen die gewassen en gedroogd moeten worden: van grilldoeken tot werkkleding, van badjassen tot spreien.

Oplossingen op maat

In overleg met onze klanten, zoeken we steeds naar mogelijkheden voor meer gebruiksgemak en een langere levensduur van onze apparatuur. Zo hebben we voor de meestal volle vochtige horecakeuken een rvs topplaat ontwikkeld om de machine nog beter te beschermen tegen stoten en water. Maar ook een op maat verhoogd rvs onderstel, waar een kar met emmers grilldoeken precies onder past, is een handige extra bij onze machines!