MEIKO M-iCLEAN spoelmachines

Briljante glans op glazen en andere vaat wordt geleverd door onze Meiko M-iClean spoelmachines. De osmose-unit (GiOtechnologie) zorgt voor efficiënte zuivering van aanvoerwater. Hierdoor passeren alleen zuivere watermoleculen en wordt met het zuiverste water nagespoeld! De unit kan zowel onder, achter of in de directe omgeving van de machine worden geïnstalleerd.

Voordelen:

  • schitterende spoelresultaten
  • minimaal ruimtebeslag
  • minder glasbreuk
  • absoluut hygiënisch vaatwerk. 


Klik op de link voor de werking van de M-iClean:  https://m.youtube.com/watch?v=sTbZ75RVX-c&feature=youtu.be

Bekijk de volledige brochureM_iClean_Prospekt-1
De M-iClean onderscheidt zich met name door de opvallende, met LED verlichte handgreep, de matglanzende behuizing van roestvrijstaal en de duidelijk verlichte binnenruimte. Tijdens het spoelen wordt de status van het apparaat zichtbaar: van ‘bedrijfsklaar’ (blauw) via ‘efficiënt spoelen’ (pulserend groen) tot ‘belangrijke melding’ (rood). Een revolutionair bedieningsconcept voor een maximaal gebruiksgemak en rendement. Van de hotel-, catering- en restaurantbranche tot aan bakkerijen en de verzorgings en ziekenhuizen, kenmerkt de M-iClean zich met haar sterke eigenschappen en zorgt voor glanzende resultaten.
Voor elke ruimte een M-iClean: de compacte glazenspoelmachines type US en UM (korfmaat 400x400mm en 500x500 mm met invoerhoogte van 315 mm) voor bijvoorbeeld onder de bar, tot de grotere vaatwasmachines UM+ en UL (korfmaat 500x500/600 met invoerhoogte van 435mm).

Voor elke keuken een passende oplossing. We komen graag bij u langs voor een gesprek en advies op maat!