Wasmachines Afdrukken E-mailadres

ASKO wasmachines voldoen aan uw wensen. Machines met nog meer kwaliteit dan de uitstraling doet vermoeden. Uniek door z`n eigenschappen! Eén punt verklappen we alvast. Een ASKO wasmachine heeft in ieder geval géén rubberen deurmanchet, net zoals de professionele machines.

Als ASKO-dealer leveren wij wasmachines en -drogers voor uw professionele keuken. Scherp geprijsd, goede service én gratis bezorgd door heel Nederland!

Goed voorbeeld van samenwerking en afstemming op maat voor een zeer scherpe prijs, zijn de Sweden en Malmö wasmachine die al jaren bij vele McDonald's restaurants in Nederland draaien.

Maar onze wasmachines en drogers hebben inmiddels ook hun weg gevonden naar diverse restaurants en hotelketens. Ook hier kijken en denken we mee met uw wensen; of het nu om grilldoeken, of badjassen en spreien gaat. 

Daarnaast zoeken we steeds naar mogelijkheden voor meer gebruiksgemak en een langere levensduur. Zo hebben we voor de soms volle vochtige keuken een rvs topplaat (tegen stoten en lekkage van buitenaf) en stellage voor het stapelen van onze machines ontwikkeld.

Asko wasmachine

 


Meer weten over deze specifieke machine?

>> Download leaflet type Malmo

>> Download leaflet type Sweden