Hulp in de keuken

Zat van tijdrovende keukenklussen? Wij bieden hulp.

Stop uw (zwaar) aangekoekte pannen, barbecue- en grillroosters. filters van afzuigkappen, bakblikken, frituurmandjes en pandragers regelmatig in onze Grime Reaper alias ontvetter/decarbonizer/spectank/inweekmachine/carbo cleaner. Inweken, afspoelen.. schoon!  

Poleren van bestek en glazen ook niet uw favoriete klus? Maak gebruik van onze bestek- en glazenpoleermachines. Bestek en glazen in een handomdraai droog, gepoleerd en gesteriliseerd!

Ook liever geen omkijken naar uw afzuigkanaal? Diverse hotels/restaurants maken al jaren gebruik van ons Bioperformance systeem. Dagelijks automatische reiniging van uw afzuigkanaal tot aan de motor op het dak. Zonder dat u het hele afzuigkanaal bij langs moet of uw keuken moet uitruimen! 

Kijk gerust even rond op onze site of neem direct contact met ons op.


 
Glazen poleren met gemak

 

Naast onze handige bestekpoleermachines, introduceerden wij afgelopen zomer ook de glazenpoleermachines van Thomas Dorr.

Uw gespoelde nog vochtige glazen met lichte beweging over de poleerborstels met als resultaat: streeploze, glanzende glazen zonder watervlekken, kalkresten en mineraalsporen. 

 

 
Asko service training voor McDonald's

Begin dit jaar kwamen we met een flink aantal techneuten van McDonald’s op het hoofdkantoor in Genemuiden bijeen voor de eerste ASKO servicetraining. Zij werden die ochtend opgeleid door ervaren Asko monteurs. Met ontvangen documentatie en een naslagwerk kunnen zij in de toekomst storingen aan de wasmachine zelf snel verhelpen.

We kijken terug op een zeer geslaagde ochtend die zeker voor herhaling vatbaar is!


servicetraining

 
TD1500 groot succes

 

Ook onze kleine TD1500 bestekpoleermachine komen we steeds vaker tegen in de Nederlandse horeca. Deze poleermachine, die ongeveer 1500 bestekdelen per uur droogt, poleert en steriliseert, is een handige hulp bij deze normaal zo tijdrovende klus. Makkelijk op een tafel te plaatsen, maar ook leverbaar met verrijdbaar onderstel!